Lobotka patril proti Barcelone k najlepším, návrat Dembeleho

NETKY.SK • 5 Január 2018, 06:45 • 2 min
Lobotka patril proti Barcelone k najlepším, návrat Dembeleho

VIGO - Futbalisti Celty Vigo v základnej jedenástke so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom remizovali v úvodnom osemfinále Španielskeho pohára s lídrom La Ligy FC Barcelona 1:1. Lobotka odohral na poste defenzívneho stredopoliara celý zápas a patril k najlepším hráčom galícijského tímu.

slovakia

left justify in out

Odveta je na programe o týždeň 11. januára o 21.30 h na Camp Nou.

 

Barcelona pricestovala do Viga bez Lionela Messiho, Luisa Suareza i Andresa Iniestu, na lavičke náhradníkov zostali Jordi Alba i Ivan Rakitič. Napriek tomu sa Katalánci po štvrťhodine hry ujali vedenia zásluhou mladého útočníka Joseho Arnaiza. Celta vyrovnala po exportnej strele dánskeho krídelníka Pioneho Sista z ťažkého uhla. V druhom polčase mali obe mužstvá viaceré vyložené príležitosti, no skóre sa už nezmenilo.

 

V 69. minúte sa v drese Barcelony objavil na trávniku 20-ročný francúzsky útočník Ousmane Dembele, ktorý od septembra minulého roka nútene pauzoval pre zranenie. Aj úvodný duel Celty a Barcelony v tejto sezóne sa skončil nerozhodne, v katalánskej metropole sa v decembri v najvyššej španielskej súťaži zrodila remíza 2:2. Celtu čaká v nedeľu v La Lige ďalšia náročná previerka - domáci duel proti Realu Madrid, ktorý má na štadióne Balaidos výkop o 20.45 h.

 

osemfinále Španielskeho pohára - 1. zápas:

 

Celta Vigo - FC Barcelona 1:1 (1:1)

Góly: 31. Sisto - 15. Arnaiz

/Lobotka odohral za domácich celý zápas/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona