Lobotka najväčšou hviezdou slovenského tímu, už sa hlásia prví záujemcovia o jeho služby

NETKY.SK • 20 Jún 2017, 10:57 • 2 min
Lobotka najväčšou hviezdou slovenského tímu, už sa hlásia prví záujemcovia o jeho služby

Praha/Bratislava - Výkony hráčov na prebiehajúcom európskom futbalovom šampionáte do 21 rokov pozorne sleduje množstvo agentov a skautov. Pre samotných aktérov ide o výnimočnú priležitosť nielen zviditeľniť sa, ale aj predať sa. V slovenskom tíme púta najväčšiu pozornosť azda najtechnickejší stredopoliar Stanislav Lobotka. O služby 22-ročného niekdajšieho hráča Ajaxu Amsterdam prejavil záujem čersvý majster českej ligy Slavia Praha.

slovakia

left justify in out

Vedenie Slavie už dlhší čas aktívne sleduje člena reprezentačného výberu do 21 rokov, ktorý aktuálne bojuje na majstrovstvách Európy tejto vekovej kategórie v Poľsku. V úvodnom víťaznom stretnutí proti domácemu tímu (2:1) ho vyhlásili za muža zápasu. Lobotka pôsobí od sezóny 2015/2016 v dánskom Nordsjaellande, svojimi výkonmi si v predošlom roku vyslúžil aj pozvánku do reprezentačného "áčka".

 

"Sledujeme niektorých hráčov, ktorí hrajú na majstrovstvách Európy do 21 rokov. Sme predbežne dohodnutí s ich materskými klubmi, ale hráme o cenu, pretože nikto nechce predávať pred turnajom. V momente, keď hráč zažiari, tak sa jeho cena zvýši. Usilujeme o prestup dvoch hráčov, ktorí v tejto chvíli nehrajú za český reprezentačný tím," ozrejmil situáciu pre iDnes.cz šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies