Lobotka figuruje na súpiske proti Barcelone

NETKY.SK • 6 Február 2020, 12:17 • 2 min
Lobotka figuruje na súpiske proti Barcelone

NEAPOL - V osemfinále tohtosezónnej edície Ligy majstrov bude mať hráčske zastúpenie aj slovenský futbal. V talianskom klube SSC Neapol dopísali na súpisku aj januárovú posilu zo španielskej Celty Vigo Stanislava Lobotku.

slovakia

left justify in out

Hrací systém 

Kluby museli nahlásiť požadované zmeny v kádroch do polnoci z pondelka na utorok. Tie následne ešte podliehali schváleniu zo strany Európskej futbalovej únie (UEFA).

 

Viac o pravidlách sa dozviete v článku Môže januárová posila hrať za nový tím v osemfinále?

 

Viacero zmien v tímoch 
V praxi to teda znamená, že Neapol mohol dopísať na súpisku aj Nemca Diega Demmeho, ktorý v skupinovej fáze LM 2019/2020 hral za RB Lipsko. Do tejto kategórie patrí aj nórsky útočný supertalent Erling Braut Haaland z Borussie Dortmund, na jeseň ešte hráč rakúskeho Red Bullu Salzburg alebo kmeňový obranca Realu Madrid Álvaro Odriozola, momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Erling Braut Haaland (@erling.haaland),

 

Ťažká prekážka
Neapol sa v osemfinále stretne so španielskym FC Barcelona. Prvý zápas sa hrá 25. februára pod Vezuvom, odveta v katalánskej metropole je na programe 18. marca. Počas pôsobenia v Celte Vigo nastúpil Lobotka proti "blaugranas" dovedna 7-krát s bilanciou jedno víťazstvo, tri remízy a tri prehry.

 

Využitie situácie?

Do kariet môže hrať Neapolu mierna kríza Barcy, ktorá sa odzrkadlila aj v ligovej tabuľke. Real Madrid má 3-bodový náskok pred svojim najväčším rivalom, ktorého zosadil z čela počas zimy. 

 

img

 

Lobotkova výhoda

Tréner Gennaro Gattuso tak zrejme prehodí zopár slov s našim reprezentantom ohľadne taktiky na pripravovaný dvojzápas. V lepšom prípade sa Lobotka objaví na trávniku v oboch dueloch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies