LN: Slováci chcú presvedčiť ľudí, aby sa vrátili na štadióny

NETKY.SK • 20 September 2022, 07:07 • 2 min
LN: Slováci chcú presvedčiť ľudí, aby sa vrátili na štadióny

ŠAMORÍN - Kapitán a líder Slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar verí, že jeho tím bude pod vedením nového trénera Francesca Calzonu znovu predvádzať futbal, na ktorý sa oplatí kúpiť si vstupenky.

slovakia

left justify in out

Nie je to o tom aby sme si prišli oddýchnúť, ale aby sme bojovali za krajinu

 

Na Slovenskú reprezentáciu v tomto týždni čakajú dva náročné zápasy, najprv na domácej pôde proti Azerbajdžanu a o 3 dni neskôr v Bačke Topole narazíme na Bielorusko. Slovenský kapitán sa o nadchádzajúcich zápasoch vyjadril jasne, že on a jeho tím idú tvrdo zabojovať a získať čo najviac bodov do tabuľky Ligy Národov. "Klubové veci by sa mali dať bokom. Reprezentácia nie je o tom, aby sme si sem prišli oddýchnuť, ale aby sme bojovali za krajinu. Sami si uvedomujeme, že výkony, ktoré sme v uplynulých rokoch podávali, neboli vždy na vysokej úrovni. Chceme to zmeniť a presvedčiť ľudí, aby sa vrátili na štadióny," citovala Škriniara oficiálna webová stránka Slovenského futbalového zväzu. 

 

 

V dobrej nálade prišiel na zraz náš najlepší stredopoliar hrajúci za Neapol, ktorý momentálne vedie tabuľku talianskej Serie A. Lobotka odohral výborný zápas na pôde úradujúceho majstra z Milána, v ktorom jeho Neapol zvíťazil 2:1. "Po klubovej stránke je to super, sme lídrom Serie A a vedieme aj skupinu Ligy majstrov. Hráme dobrý futbal, darí sa nám, v šatni je pohoda."

 

Nového trénera Calzonu považuje za inteligentého a šikovného stratéga, ktorý vie o čom je futbal a rozhodne verí, že spoločne dokážu navrátiť Slovákom úsmev na tvári. "Je to Talian, ktorý si vie každého súpera naštudovať, má už niečo za sebou. Vie, že brániť sa dá aktívne aj efektívne. Pozná slabiny jednotlivých tímov a vie, čo môže na súperov platiť."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona