LN: Prvý zápas pod novým trénerom dopadol katastrofálne, prehrali sme s Azerbajdžanom 2:1

NETKY.SK • 23 September 2022, 09:25 • 2 min
LN: Prvý zápas pod novým trénerom dopadol katastrofálne, prehrali sme s Azerbajdžanom 2:1

TRNAVA - Neustále obliehanie súperovej brány nepomohlo! Slovenskí futbalisti nestačili na Azerbajdžan a po góle v záverečných sekundách podlahli 2:1. V skupine C Ligy národov figurujeme na 3. mieste, na prvý Kazachstan strácame priepastných 7 bodov.

slovakia

left justify in out

Fanúšikov prišlo veľmi málo, nabudúce príde ešte menej

 

Jedným z hlavných cieľov nového trénera Calzonu bolo predviesť futbal, ktorý presdvedčí ľudí aby znova začali chodiť na štadión. Po prvom zápase pod jeho taktovkou môžme označiť tento cieľ ako za jednoznačne nesplnený. Predvedenému futbalu chýbala kvalita z oboch strán, no Azerbajdžan využil svoje šance a nakoniec si odniesol z Trnavy cenné 3 body. 

 

V prvom polčase bola hra pomerne vyrovnaná. Na našej strane mal najväčšiu šancu Jirka, no skóre sa mu nepodarilo otvoriť. Azerbajdžan si počkal na svoju šancu až do samotného záveru prvého polčasu. Do sľubnej príležitosti sa dostal najlepší hráč hostí Dadashov a v 44. minúte poslal hostí do vedenia. 

 

 

V druhom polčase sa naši chlapci prebrali a ich herný prejav sa výrazne zlepšil. Slováci počas celého druhého polčasu obliehali súperovú bránu, no do vyložených šancí sa dostávali iba sporadicky. Krásny gól mohol skórovať Boženík, no jeho akrobatický pokus skončil iba na konštrukcii brány. Vyrovnájúci gól sa nám nakoniec streliť podaril, po faule na Hancka sa z pokutového kopu presadil Jirka. Azerbajdžan sa počas celého druhého dejstva nedokázal dostať na našu polovicu, no po Lobotkovom pošmyknutí v samotnom závere sa dostali hostia k šanci zahrávať rohový kop, ten zahrali výborne a Haghverdi využil zaváhanie Rodáka a rozhodol zápas v prospech hostí. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona