LM: Zranenie Diega Costu nie je také vážne ako sa zdalo

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 18:08 • 2 min
LM: Zranenie Diega Costu nie je také vážne ako sa zdalo

MADRID - Zranenie kanoniera Atletica Madrid Diega Costu nie je také vážne ako sa pôvodne zdalo.

slovakia

left justify in out

Španielsky reprezentačný útočník nedohral utorkový prvý zápas štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 na ihrisku FC Barcelona (1:1). Costa musel odstúpiť z hry už v 29. minúte pre zranenie zadného stehenného svalu.
     

Pôvodné správy uvádzali, že 25-ročný útočník si sval natrhol, ale agentúra Reuters informovala, že lekári neskôr určili presnú diagnózu ako natiahnutý zadný stehenný sval. 
     

Costa sa zranil v nevinnom súboji, po ktorom musel z hracej plochy odkrivkať a zvyšok zápasu odsledovať zo striedačky. Zatiaľ nie je známe, aká dlhá pauza ho čaká, ohrozený je však jeho štart vo štvrťfinálovej odvete s Barcelonou (9. apríla).
     

Dvadsaťpäťročného Brazílčana, ktorý už reprezentuje Španielsko, sužovali niekoľko dní problémy s ľavou nohou. Tú si poranil v sobotňajšom víťaznom ligovom dueli v Bilbau. Diego Costa má v aktuálnom ročníku na konte sedem gólov v piatich zápasoch LM a 25 zásahov v La Lige.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona