LM: Žltá karta pre Ignaševiča našla správneho adresáta

NETKY.SK • 6 November 2014, 16:54 • 2 min
LM: Žltá karta pre Ignaševiča našla správneho adresáta

NYON - Grécky rozhodca Tasos Sidiropulos si nepomýlil futbalistov CSKA Moskva, keď v stredajšom stretnutí Ligy majstrov na pôde Manchestru City ukázal žltú kartu Sergejovi Ignaševičovi.

slovakia

left justify in out

Grécky rozhodca Tasos Sidiropulos si nepomýlil futbalistov CSKA Moskva, keď v stredajšom stretnutí Ligy majstrov na pôde Manchestru City ukázal žltú kartu Sergejovi Ignaševičovi. Podľa situácie zo 77. minúty, ktorá napomínaniu predchádzala, malo byť adresované Pontusovi Wernbloomovi. Švédsky obranca fauloval útočníka Sergia Agüera, ale vyhol sa druhej žltej karte v stretnutí a tým aj vylúčeniu. Namiesto neho Sidiropulos potrestal Ignaševiča. Aj oficiálna stránka Manchestru City označila tento moment za omyl rozhodcu.

 

Európska futbalová únia (UEFA) vydala stanovisko, podľa ktorého grécky arbiter v písomnej správe o stretnutí vysvetlil, že Ignaševiča napomenul zámerne. Wernbloomov zákrok nepovažoval za hodný žltej karty. Nováčik na scéne Ligy majstrov v závere súboja E-skupiny poslal predčasne pod sprchy dvoch domácich hráčov. Úradujúci anglický šampión šokujúco prehral s ruským 1:2 a uzatvára poradie v tabuľke s dvoma bodmi zo štyroch zápasov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona