LM: Zidanove obavy zo „starej dámy“

NETKY.SK • 8 December 2016, 11:08 • 2 min
LM: Zidanove obavy zo „starej dámy“

MADRID - Obhajca trofeje vo futbalovej Lige majstrov Real Madrid postúpil do osemfinále z 2. miesta v základnej B-skupine. Pondelkový žreb úvodného kola vyraďovačky (12. decembra o 12.00 h SEČ) mu môže do cesty prihrať niekoho z kvinteta tímov Arsenal Londýn, SSC Neapol, AS Monako, Leicester City a Juventus Turín.

slovakia

left justify in out

Španielske médiá pred niekoľkými týždňami špekulovali o tom, že pri vývoji v iných skupinách by sa Realu viac hodilo, ak by skončil v F-skupine "až" druhý. V stredajšom dueli to dlho vyzeralo, že Madridčania zvíťazia nad Borussiou Dortmund a stanú sa víťazmi skupiny. V 88. min však zariadil konečnú remízu 2:2 Marco Reus.

 

Denník Marca okamžite pripomenul, že Real Madrid sa v osemfinále určite nestretne s triom Paríž St. Germain, Manchester City a Bayern Mníchov, čo je určite silnejšia káva ako spomenutých päť víťazov skupín. "Je v podstate jedno, či skončíme na prvom alebo druhom mieste v skupine. Ak chceme obhájiť celkové víťazstvo, musíme zdolať všetkých súperov, ktorých nám prisúdi žreb," zdôraznil útočník Realu Karim Benzema. 


"Dali sme do toho všetko, aby sme vyhrali našu skupinu. Skončili sme druhí, oni prví, a tak je to pravdepodobne férové," vyhlásil kouč "Los Blancos" Zinedine Zidane a smerom k osemfinálovému žrebu dodal: "Uvidíme, koho v pondelok dostaneme. Jediný, koho si neželám, je Juventus, a to z dvoch dôvodov. To je všetko. Neovplyvníme to, počkajme si a uvidíme, koho nám žreb prisúdi." 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies