LM: V Záhrebe i v Pireu sa bude hrať bez fanúšikov hostí

NETKY.SK • 19 Október 2015, 15:32 • 2 min
LM: V Záhrebe i v Pireu sa bude hrať bez fanúšikov hostí

ZÁHREB - Oba zápasy medzi Dinamom Záhreb a Olympiakosom Pireus vo futbalovej Lige majstrov sa budú hrať bez fanúšikov hostí. Dohodu klubov oznámil chorvátsky zástupca v LM v pondelok.

slovakia

left justify in out

"Z bezpečnostných dôvodov sa stretnutie na Štadióne Maksimir v Záhrebe, ako aj duel na Štadióne Georgiosa Karaiskakisa uskutočnia bez hosťujúcich priaznivcov. S návrhom súhlasili oba kluby a informovali o tom aj vedenie UEFA," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Dinama. Bezpečnostné opatrenia platia pre prvý vzájomný duel, ktorý je na programe v utorok v Záhrebe, ako aj pre odvetu 4. novembra v Grécku.

 

Podľa chorvátskych médií sa tak kluby rozhodli po tom, ako sa na internetových diskusných fórach objavili informácie, že k ultras Olympiakosu sa chystali pred utorkovým duelom vo veľkom pripojiť chuligáni zo srbského klubu Crvena Zvezda Belehrad. V odvetnom zápase zase hrozilo, že Dinamo v Grécku podporí tvrdé jadro fanúšikov Panathinaikosu Atény, odvekého rivala Olympiakosu.

 

Dinamo i Olympiakos majú po dvoch zápasoch LM v tabuľke F-skupiny na svojom konte po tri body. Poradie vedie mníchovský Bayern (6 bodov), zatiaľ posledný je bez bodu Arsenal Londýn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies