LM: V Madride aj v Lisabone sa zápasy skončili remízou

NETKY.SK • 24 Február 2022, 08:48 • 2 min
LM: V Madride aj v Lisabone sa zápasy skončili remízou

MADRID – Atletico nevyužilo nevýrazný výkon Manchesteru United, hrdinom červených diablov sa stal mladučký Elanga. Zápas medzi Benficou a Ajaxom sa skončil nerozhodne 2:2.

slovakia

left justify in out

Elanga sa presadil v dvoch zápasoch v rade!

 

Šláger stredajšieho futbalového večera začal lepšie pre domáce Atletico. Na štadióne Wanda Metropolitano odohrali domáci dobrý zápas a počas celého zápasu boli nebezpečnejší ako červení diabli z Manchestru United. Manchester mal loptu na kopačkách viac ako Simeoneho zverenci, no bolo to práve domáce Atletico, ktoré si vytváralo sľubnejšie príležitosti. 

 

Otvárací gól prišiel už v 7. minúte, keď sa po výbornom centri Renana Lodiho fantastickou hlavičkou presadil Joao Felix. Jeho hlavička mala milimetrové parametre a od žrde brány Davida De Geu sa odrazila do brány a španielsky brankár nemal žiadnu šancu gólu zabrániť. 

 

Od otváracieho gólu sa obraz hry nijako nezmenil, Atletico hralo svoju hru a Manchester sa prakticky k ničomu nedostal. Fanúšikovia červených diablov boli poriadne nasrdení po predvedom výkone v 1. polčase. 

 

V druhom polčase sa hostia prebrali a začali hrať útočnejší futbal. Tréner Rangnick poslal na ihrisko  v rozpätí 10. minút 4 hráčov a bol to práve striedajúci Elanga, ktorý spasil červených diablov. V 80. minúte po prvýkrát zaspala obrana Atletica a Bruno Fernandes poslal nádhernu prihrávku na voľného Elangu, ktorý pohotovo prekonal Jána Oblaka a vyrovnal na 1:1. Atletico nevyužilo výhodu domácej pôdy a do odvety na Old Trafford budú oba tímy vstupovať s vyrovnaným štítom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies