LM: V ideálnom tíme sezóny až sedem hráčov Realu Madrid

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 14:14 • 2 min
LM: V ideálnom tíme sezóny až sedem hráčov Realu Madrid

NYON - Až sedem hráčov Realu Madrid sa dostalo do ideálneho tímu futbalovej Ligy majstrov za uplynulú sezónu 2013/2014.

slovakia

left justify in out

V mužstve, ktoré zostavila špecializovaná technická skupina Európskej futbalovej únie (UEFA), sa nachádza septeto futbalistov celkového víťaza kontinentálneho pohára číslo jeden: Daniel Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Ángel di María, Luka Modrič, Xabi Alonso a Cristiano Ronaldo. Najlepšími brankármi sa stali Belgičan Thibaut Courtois z Atlética Madrid a Manuel Neuer z Bayernu Mníchov. Obranu dotvárajú okrem spomenutých hráčov "bieleho baletu" aj Uruguajčan Diego Godín z tímu neúspešného finalistu Atlética Madrid a defenzívny univerzál Philipp Lahm z Bayernu Mníchov.

 

V stredovej formácii sa nachádzajú i kapitán Atlética Madrid Gabi, jediný zástupca FC Barcelona Andrés Iniesta a Toni Kroos z kádra "Bavorov". O ofenzívu by sa v najlepšom tíme starali okrem spomenutého Cristiana Ronalda, ktorý so 17 gólmi utvoril nový rekord súťaže, aj Marco Reus z Borussie Dortmund, Brazílčan so španielskym pasom pôsobiaci v Atléticu Madrid Diego Costa, holandský ľavák Bayernu Mníchov Arjen Robben a obávaný švédsky kanonier Paríža Saint-Germain Zlatan Ibrahimovič. 

 

Ideálny tím futbalovej Ligy majstrov 2013/2014: 
Brankári: Thibaut Courtois (Atlético Madrid/Belg.), Manuel Neuer (Bayern Mníchov/Nem.) 
Obrancovia: Diego Godín (Atlético Madrid/Urug.), Philipp Lahm (Bayern Mníchov/Nem.), Daniel Carvajal (Real Madrid/Šp.), Pepe (Real Madrid/Portug.), Sergio Ramos (Real Madrid/Šp.) 
Stredopoliari: Gabi (Atlético Madrid/Šp.), Andrés Iniesta (FC Barcelona/Šp.), Toni Kroos (Bayern Mníchov/Nem.), Ángel di María (Real Madrid/Arg.), Luka Modrič (Real Madrid/Chor.), Xabi Alonso (Real Madrid/Šp.) 
Útočníci: Marco Reus (Borussia Dortmund/Nem.), Diego Costa (Atlético Madrid/Šp.), Arjen Robben (Bayern Mníchov/Hol.), Zlatan Ibrahimovič (Paríž Saint-Germain/Švéd.), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portug.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona