LM: UEFA zamietla protest Fenerbahce

NETKY.SK • 4 August 2015, 12:44 • 2 min
LM: UEFA zamietla protest Fenerbahce

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) v utorok zamietla protest Fenerbahce Istanbul proti štartu brazílskeho stredopoliara Freda v drese Šachtaru Doneck vo vzájomnom zápase 3. predkola Ligy majstrov. Ten sa skončil bezgólovou remízou. Odveta je na programe v stredu v Ľvove.

slovakia

left justify in out

Turecký klub argumentoval tým, že brazílsky reprezentant mal počas majstrovstiev Južnej Ameriky pozitívny test na doping. UEFA však upozornila, že vedenie Juhoamerickej futbalovej konfederácie CONMEBOL Freda v čase prvého zápasu 3. predkola ešte nesuspendovala. V stredajšej odvete by však už nemal nastúpiť.

 

Fred, celým menom Frederico Rodrigues Santos, mal počas júnového turnaja Copa America pozitívny dopingový test. Dvadsaťdvaročnému stredopoliarovi zistili v tele zakázané diuretikum hydrochlorotiazid. To upravuje tlak a užíva sa aj pri problémoch so srdcom a obličkami. Hráč vedomé užitie dopingu poprel. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies