LM: Trenčín bude pri žrebe 2. predkola medzi nasadenými

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 11:17 • 2 min
LM: Trenčín bude pri žrebe 2. predkola medzi nasadenými

BRATISLAVA - AS Trenčín bude na rozdiel od minulej sezóny figurovať pri žrebe 2. predkola futbalovej Ligy majstrov 2016/2017 medzi nasadenými tímami.

slovakia

left justify in out

Rozhodli o tom výsledky v iných ligových súťažiach, ktoré slovenskému šampiónovi zahrali do karát. Informáciu priniesol portál fortunaliga.sk.

 

Definitíva pre zverencov Martina Ševelu prišla z Izraela, kde Hapoel Beer Ševa s nižším koeficientom získal titul a odsunul na druhé miesto Maccabi Tel Aviv. Trenčania sa tak v 2. predkole vyhnú najväčším papierovým favoritom ako FC Salzburg, Celtic Glasgow, Dinamo Záhreb či FC Kodaň. "Súpera dostanú zo skupiny nenasadených klubov, v ktorej sa ako najmenej príjemný javí držiteľ maďarského double Ferencváros Budapešť. Trenčín by sa mohol stretnúť napríklad s už spomenutým izraelským majstrom, slovinskou Olimpijou Ľubľana, švédskym Norrköpingom, ale aj víťazmi ligových súťaží z Faerských ostrovov, Severného Írska alebo s niektorým z postupujúcich z 1. predkola," uvádza www.fortunaliga.sk.

 

Zástupcovia Slovenska v Európskej lige svoje nasadenie poznali už dávnejšie. Slovan Bratislava a Spartak Trnava budú v prvom a v prípade postupu aj v druhom predkole nasadení. Nováčik na pohárovej scéne Spartak Myjava bude musieť bojovať z pozície nenasadeného tímu. V prípade postupu do 3. predkola už budú všetky štyri slovenské kluby nenasadené.

 

Žreb prvých dvoch predkôl európskych súťaží sa uskutoční v pondelok 20. júna. Zápasy 1. predkola Európskej ligy sú na programe 30. júna a 7. júla, Trenčín začne svoj druhý pokus o prienik do skupinovej fázy Ligy majstrov 12. alebo 13. júla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies