LM: Tévezov koncert v Dortmunde si odniesla Borussia

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 07:52 • 2 min
LM: Tévezov koncert v Dortmunde si odniesla Borussia

DORTMUND - Utešená strela z vyše dvadsiatich metrov už v tretej minúte, gólová prihrávka ako na striebornom podnose Álvarovi Moratovi i výsledok spečaťujúce nekompromisné zakončenie vnútri šestnástky - stredajší futbalový večer v Dortmunde bez debaty patril Carlosovi Tévezovi.

slovakia

left justify in out

Argentínsky kanonier priviedol Juventus Turín k presvedčivému víťazstvu 3:0 v osemfinálovej odvete Ligy majstrov na trávniku Borussie, a keďže taliansky šampión zvládol aj prvý duel s týmto súperom v domácom prostredí (2:1), miesto vo štvrťfinále mu patrí zaslúžene.

 


"Sme na správnej ceste. Ako kolektív sme odohrali výborný zápas, bol to skutočne vydarený večer. Snažím sa robiť si moju prácu, zápasy však vyhráva celý tím," pripomenul 31-ročný hrdina večera.


Dortmundu stačilo na postup hoci aj najchudobnejšie víťazstvo 1:0, ale napokon v odvete ani raz neskóroval. "Zápas, na ktorý musíme čo najskôr zabudnúť. Skorý inkasovaný gól bolo to najhoršie, čo sa nám mohlo prihodiť. Zaslúžene sme v súťaži skončili," uznal tréner Borussie Jürgen Klopp.


Taliansky tím demonštroval, že štvrťfinále by v tejto sezóne nemuselo byť jeho konečnou zastávkou. Meno ďalšej prekážky sa "stará dáma" dozvie v piatok počas nyonského žrebu. Vo finále LM si Juventus zahral naposledy pred vyše desaťročím - v sezóne 2002/2003, keď bol nad jeho sily rival AC Miláno.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies