LM: Terry nepomôže FC Chelsea v prvom osemfinále v Paríži

NETKY.SK • 15 Február 2016, 18:40 • 2 min
LM: Terry nepomôže FC Chelsea v prvom osemfinále v Paríži

LONDÝN - Kapitán anglického futbalového klubu FC Chelsea John Terry nenastúpi na utorkový úvodný duel osemfinále Ligy majstrov 2015/2016 na ihrisku Paríža Saint-Germain pre zranenie zadného stehenného svalu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný bývalý anglický reprezentant trénoval v pondelok ráno so svojimi spoluhráčmi, v sobotu odkrivkal z domáceho súboja Premier League proti Newcastlu (5:1).


Utorková konfrontácia v Parku princov medzi PSG a FC Chelsea bude už treťou v Lige majstrov za ostatné tri sezóny, vo štvrťfinále 2013/2014 sa z postupu tešili Londýnčania, v osemfinále vlaňajšej edície si prienik medzi najlepšiu osmičku vybojoval francúzsky zástupca.


Paríž Saint-Germain v tejto sezóne najvyššej domácej súťaže Ligue 1 ešte neprehral, z 26 zápasoch má na konte 22 víťazstiev a 4 remízy. Chelsea ako úradujúci anglický šampión figuruje po rovnakej porcii ligových stretnutí na 12. priečke s bilanciou 8-9-9.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona