LM: "Szili" bude na San Sire, praje si gól do 15. minúty

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 10:31 • 2 min
LM: "Szili" bude na San Sire, praje si gól do 15. minúty

BRATISLAVA - Bývalý slovenský futbalový kanonier Szilárd Németh bude mať tú česť vidieť sobotňajšie finále Ligy majstrov medzi madridskými rivalmi Realom a Atléticom (20.45 h) naživo.

slovakia

left justify in out

V Miláne, kde sa uskutoční rozhodujúci súboj o "ušatú trofej", bude ako tréner mladých slovanistov, ktorí sa tam zúčastnia na mládežníckom turnaji. "Vidieť takýto zápas na vlastné oči bude zaujímavá skúsenosť nielen pre chlapcov, ale rozhodne aj pre mňa. Na miestnom San Sire som počas kariéry nikdy nehral, s reprezentáciou som sa akurát predstavil na štadióne Atlética," prezradil pre agentúru SITA 38-ročný niekdajší útočník Slovana Bratislava, Sparty Praha, 1. FC Košice, Interu Bratislava, FC Middlesbrough, Štrasburgu a Aachenu. Rodák z Komárna očakáva vo vyvrcholení LM taktický duel. "Myslím si, že pre Real to bude mimoriadne náročný zápas. Oba tímy sa veľmi dobre poznajú z domácej ligy. Atlético sa prezentuje typickou fyzickou hrou a dobrou defenzívou. Uvidíme, ako sa s tým Real vyrovná. Je to ťažké predpovedať. Želám si, aby do pätnástej minúty padol gól a zápas získal náboj," doplnil "Szili", 58-násobný slovenský reprezentant a autor 22 gólov v najcennejšom drese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona