LM: Suárez nepohrýzol Demichelisa

NETKY.SK • 26 Február 2015, 14:26 • 2 min
LM: Suárez nepohrýzol Demichelisa

MANCHESTER - Po utorkovom prvom osemfinálovom stretnutí futbalovej Ligy majstrov medzi domácim Manchestrom City a FC Barcelona (1:2) sa objavili tvrdenia, že útočník hostí Luis Suárez opäť pohrýzol protihráča.

slovakia

left justify in out

Pôvodné zábery jednoznačne neodhalili, či uruguajský kanonier, ktorý má zbierku takýchto incidentov, uhryzol obrancu domácich Martína Demichelisa. Web The Telegraph však zverejnil video z iného pohľadu, to preukázalo Suárezovu nevinu.

 

 

"Dal mi ruku na krk. Chcú ma zničiť, chápem prečo. Sú nahnevaní pre to, čo som Anglicku vyviedol na majstrovstvách sveta. Asi zabudli, že som v Anglicku pôsobil, zaslúžil by som si trochu rešpektu," bránil sa podľa isport.cz strelec oboch barcelonských gólov z utorka vo vysielaní uruguajskej rozhlasovej stanice Sport 890.
V tábore Manchestru City majú jasno: "O incidente sme sa rozprávali, Demichelis ani nikto ďalší v klube necíti krivdu," citoval hovorcu "Citizens" The Telegraph.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies