LM: Simeonemu a Alonsovi hrozia tresty od UEFA za vniknutie na ihrisko

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 20:02 • 2 min
LM: Simeonemu a Alonsovi hrozia tresty od UEFA za vniknutie na ihrisko

NYON - Kouč Atletica Madrid Diego Simeone a pre finále Ligy majstrov 2013/2014 suspendovaný stredopoliar Realu Madrid Xabi Alonso čelia trestom zo strany Európskej futbalovej únie (UEFA).

slovakia

left justify in out

Simeone dvakrát v priebehu predĺženia sobotňajšieho duelu na lisabonskom štadióne da Luz vybehol na trávnik. Najskôr niečo vysvetľoval hlavnému rozhodcovi Kuipersovi z Holandska a potom sa dostal do verbálnej kontroverzie s obrancom "bieleho baletu" Raphaelom Varanom.
     

Alonso, ktorý si vo finále odpykával trest za tri žlté karty, po poslednom hvizde vyšprintoval z tribúny na ihrisko, aby oslávil so spoluhráčmi zisk "ušatej trofeje" po finálovom triumfe (4:1 po predĺžení - pozn.).
     

UEFA bude nešportové správanie spomínaného dua vyšetrovať a obom hrozia finančné pokuty, resp. iné postihy napríklad vo forme zastavenia činnosti v nasledujúcej sezóne LM. Zasadnutie disciplinárky UEFA v tejto veci je na programe 17. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies