LM: Silva nepomôže City v odvete, otázni Ronaldo s Benzemom

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 11:08 • 2 min
LM: Silva nepomôže City v odvete, otázni Ronaldo s Benzemom

MANCHESTER - Španielsky futbalový tvorca hry David Silva v službách Manchestru City s najväčšou pravdepodobnosťou nezasiahne 4. mája do odvetného zápasu semifinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný ofenzívny stredopoliar si v utorkovom prvom dueli (0:0) zranil zadný stehenný sval, musel striedať tesne pred koncom prvého polčasu, nahradil ho Kelechi Iheanacho. "Snažili sme sa tvoriť, dokým sme neprišli o Davida Silvu. Do týždňa sa nestihne dať do poriadku," povedal tréner "Citizens" Manuel Pellegrini pre BT Sport.

 

Problémy má aj druhá strana, otázne sú štarty útočníkov Cristiana Ronalda a Karima Benzemu. Hviezdny Portugalčan cítil bolesť v stehne na záverečnom tréningu a nehral už v utorok, Francúz sa zase sťažoval na koleno a po prvom polčase ho tréner Realu Zinedine Zidane stiahol. "Obaja hráči sú pre nás dôležití, dúfame, že na odvetu budú k dispozícii. Situáciu budeme sledovať deň po dni. Momentálne vás o ničom nemôžem uistiť," uviedol Zidane na pozápasovej tlačovej konferencii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies