LM: Schneiderlin pre zranenie necestoval s výpravou United do Wolfsburgu

NETKY.SK • 7 December 2015, 14:04 • 2 min
LM: Schneiderlin pre zranenie necestoval s výpravou United do Wolfsburgu

LONDÝN - Francúzsky stredopoliar Morgan Schneiderlin nebude futbalistom Manchestru United k dispozícii v utorňajšom záverečnom dueli B-skupiny Ligy majstrov na ihrisku VfL Wolfsburg. Do Nemecka necestoval pre zranenie boku, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Schneiderlin sa zranil v sobotňajšom ligovom zápase s West Ham United (0:0). Okrem neho budú koučovi Louisovi van Gaalovi vo Wolfsburgu chýbať aj Wayne Rooney, Marcos Rojo, Ander Herrera, Phil Jones, Luke Shaw a Antonio Valencia. S výpravou tak odletelo viacero mladíkov, medzi nimi Guillermo Varela, Nick Powell, Sean Goss, či Cameron Borthwick-Jackson.

 

Manchester United potrebuje na pôde bundesligistu vyhrať, aby mal istotu postupu do vyraďovacej fázy súťaže. Aktuálne je v tabuľke B-skupiny na druhom mieste o bod za Wolfsburgom a bod pred PSV Eindhoven, ktorý hostí CSKA Moskva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies