LM: Salah sa po zranení vracia do kádra AS Rím

NETKY.SK • 8 December 2015, 14:06 • 2 min
LM: Salah sa po zranení vracia do kádra AS Rím

RÍM - Egyptský stredopoliar Mohamed Salah sa po zranení členka vrátil do tréningového procesu futbalistov AS Rím. V stredu už bude k dispozícii na domáci duel E-skupiny Ligy majstrov proti BATE Borisov.

slovakia

left justify in out

"Salah je v poriadku. Ešte to nie je na 90 minút, ale je pripravený," informoval v utorok prostredníctvom klubovej webstránky kouč AS Rudi Garcia. Egyptský reprezentant v tejto sezóne nastrieľal v 11 zápasoch päť gólov.

 

Až do budúceho roka je mimo hry útočník Rimanov Francesco Totti, Gervinho sa zasa zranil pri sobotňajšej remíze 1:1 s FC Turín. "Naše možnosti sú limitované," priznal Garcia.

 

V E-skupine sa o druhé postupové miesto pobijú okrem AS Rím ešte Bayer Leverkusen a BATE Borisov. Taliansky vicemajster má s Leverkusenom lepšie vzájomné zápasy a ak doma vyhrá nad Borisovom, zabezpečí si účasť v osemfinále. Bayer musí zdolať doma Barcelonu, ktorá je už istým víťazom skupiny a dúfať v zaváhanie Rimanov. BATE môže postúpiť iba v prípade triumfu na Stadio Olimpico a remízy či víťazstva Barcelony v Leverkusene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies