VIDEO Ronaldo zničil Bayern, v dramatickom dueli sa rozhodovalo až v predĺžení

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 07:58 • 2 min
VIDEO Ronaldo zničil Bayern, v dramatickom dueli sa rozhodovalo až v predĺžení

MADRID - Aj v druhom utorkovom štvrťfinálovom stretnutí vo futbalovej Lige majstrov sa tešil španielsky zástupca. Real Madrid rozhodol o svojom postupe do semifinále až v predĺžení.

slovakia

left justify in out

Po 90 minútach hry prehrával Real doma s Bayernom Mníchov 1:2 a keďže rovnakým výsledkom sa v prospech hostí skončil aj prvý diel súboja gigantov v bavorskej metropole, prišlo na rad predĺženie. V ňom už obhajca trofeje jednoznačne prevýšil oslabeného nemeckého súpera, ktorému uštedril tri gólové rany. Triumf "bieleho baletu" 4:2 zariadil hetrikom Cristiano Ronaldo.

 

Portugalčan prakticky sám "zničil" Bayern, keď strelil päť zo šiestich presných zásahov Madridčanov. Cristiano Ronaldo zaznamenal v utorok svoj 98., 99. a 100. gól v LM. V európskych pohárových dueloch má už na konte 103 gólov (dva zásahy zaznamenal v Európskom superpohári, jeden v predkole LM, pozn.). Real dosiahol prienik do siedmeho semifinále za sebou. 

Konečný výsledok utorkového odvetného stretnutia štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2016/2017:

Real Madrid (Šp.) - Bayern Mníchov (Nem.) 4:2 po predĺžení (1:2, 0:0) - prvý zápas: 2:1, do semifinále postúpil Real Madrid
Góly: 76., 105. a 110. C. Ronaldo, 112. Asensio - 52. Lewandowski (z pok. kopu), 78. Sergio Ramos (vlastný), ŽK: 40. Casemiro - 6. Arturo Vidal, 70. Xabi Alonso, 75. Hummels, 101. Robben, ČK: 84. Arturo Vidal (Bayern) po druhej ŽK, rozhodoval: Kassai (Maď.)

Zostavy:
Real Madrid: K. Navas - Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo - Modrič, Casemiro, T. Kroos (114. M. Kovačič) - Isco (71. Lucas Vázquez), Benzema (64. Asensio), C. Ronaldo
Bayern: Neuer - Lahm, Hummels, Boateng, Alaba - Xabi Alonso (75. Th. Müller) - Robben, Arturo Vidal, Thiago Alcantara, Ribéry (71. Douglas Costa) - Lewandowski (88. Kimmich)
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies