LM: Robben ťažko znáša neúčasť vo finále, ale hľadá pozitíva

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 11:44 • 2 min
LM: Robben ťažko znáša neúčasť vo finále, ale hľadá pozitíva

MNÍCHOV - Len veľmi ťažko znáša neúčasť Bayernu Mníchov vo finále futbalovej Ligy majstrov jeho krídelník Arjen Robben. Bavori ukončili púť pohárovou Európou v semifinále Ligy šampiónov.

slovakia

left justify in out

V utorňajšom odvetnom zápase prehrali doma s Realom Madrid vysoko 0:4, čo v kombinácii s ich minulotýždňovým neúspechom v Španielsku (0:1) posunulo do rozhodujúceho súboja o trofej biely balet. "Nie je to o tej vysokej prehre, o tom, že sme inkasovali štyrikrát, skôr sme celkovo nesmierne sklamaní z neúspechu. Nezahráme si v lisabonskom finále a presne o to ide. Pred ďalšou sezónou sa musíme poučiť z tohto neúspechu," povedal pre web Európskej futbalovej únie (UEFA) ľavonohý Holanďan.

 

Bayern je obhajca ušatej trofeje, vo finále 24. mája na lisabonskom Estádio da Luz však bude chýbať. Postarali sa o to najmä dvojgóloví strelci z duelu v Bavorsku Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo. "Je ľahké byť negatívny voči chybám, prehrám, neúspechom. Mali by sme sa pokúsiť aj o pozitívne pocity. Sme bundesligoví šampióni, prekonali sme množstvo rekordov, dostali sme sa do finále Nemeckého pohára a v semifinále Ligy majstrov sme boli štvrtýkrát za ostatných päť sezón. Z toho tri razy sme postúpili až do finále. Proti Realu nám to nevyšlo, ale to preto, že súper bol proste lepší ako my. Chceli sme hrať útočne a Madridčania nás za to potrestali," doplnil Robben, ktorý si v rokoch 2007 až 2009 obliekal dres madridských "pusiniek." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies