LM: Real proti Šachtaru bez Ramosa i Marcela

NETKY.SK • 23 November 2015, 17:44 • 2 min
LM: Real proti Šachtaru bez Ramosa i Marcela

MADRID - Brazílsky futbalista Marcelo vynechá stredajší súboj Ligy majstrov, v ktorom sa jeho Real Madrid predstaví v Ľvove proti Šachtaru Doneck.

slovakia

left justify in out

Krajný obranca sa zranil v sobotňajšom šlágri 12. kola Primera Division. Real v prvom tohtosezónnom El Clasicu nestačil na FC Barcelona a prehral vysoko 0:4. Marcelo musel nútene striedať po hodine hry po tom, ako si poranil stehenný sval. "Biely balet" neoznámil, ako dlho bude pauzovať, ale médiá na Pyrenejskom polostrove informovali, že rekonvalescencia potrvá dva až tri týždne.

 

Na Ukrajinu necestoval ani kapitán tímu Sergio Ramos, ktorý si doliečuje zranenie ramena. Jeho pozíciu v strede defenzívy zaujme Pepe, druhým stopérom bude Raphael Varane. Na krajoch obrannej formácie by mali hrať Daniel Carvajal a Nacho.

 

Real vedie poradie A-skupiny s 10 bodmi. V prípade úspechu v Ľvove si v predstihu zabezpečí konečné prvé miesto v tabuľke. Účasť medzi najlepšou šestnástkou už má istú po domácom triumfe 1:0 nad Parížom SG.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies