LM: Razgrad siahal v Liverpoole po bode, prišiel oň po chybe brankára

NETKY.SK • 17 September 2014, 14:17 • 2 min
LM: Razgrad siahal v Liverpoole po bode, prišiel oň po chybe brankára

LIVERPOOL - Futbalisti bulharského šampióna Ludogorca Razgrad siahali vo svojom premiérovom vystúpení v skupinovej fáze Ligy majstrov 2014/2015 po zisku cenného bodu na pôde favorizovaného FC Liverpool, napokon však podľahli 1:2. Všetky góly padli v strhujúcom závere súboja na Anfield Road.

slovakia

left justify in out

Zdalo sa, že "The Reds" vykúpil v 82. minúte gól talianskeho útočníka Maria Balotelliho, ale hostia v prvej minúte nadstaveného času vyrovnali vďaka Dani Abalovi. Potom ale z penalty o výhre domácich rozhodol kapitán Steven Gerrard. Obrovskú chybu pred rozhodujúcim momentom stretnutia spravil gólman bulharského tímu Milan Borjan, ktorému pri spracovaní "malej domov" od obrancu odskočila lopta od nohy a stratil nad ňou kontrolu. Sledoval ju však Javier Manquillo, ktorý si vyžiadal faul a získal pre svoj tím jedenástku. Loptu si na biely bod postavil Gerrard, ktorý zariadil zisk troch bodov pre tradičný anglický klub. Pre ikonu "The Reds" to bol 40. gól v pohárových súťažiach.
     

"Nehrali sme podľa našich predstáv. Mali sme poriadne kusisko šťastia, že sme bodovali naplno. Z chýb zo zápasu s Razgradom sa musíme poučiť, bolo ich dosť," povedal Gerrard. Kouč Liverpoolu Brendan Rodgers viedol mužstvo prvýkrát v súboji Ligy majstrov a po zisku troch bodov žiaril šťastím. "Bol to skvelý večer, pretože sme vyhrali. Myslím si však, že nám chýba ešte veľa, aby sme sa dostali na level z minulej sezóny. Ludogorec však veľmi dobre odolával, dosiahli sme dôležité víťazstvo nad nepríjemným súperom."
     

Hostia sa o bod pripravili sami po fatálnej chybe brankárskej trojky. "Bol sklamaný, to je prirodzené," povedal kouč Razgradu Georgi Dermendžiev na margo chybujúceho gólmana a pokračoval v analýze zápasu. "Som spokojný s výkonom hráčov. Hrali statočne a nedovolili Liverpoolu dostať sa do veľa šancí. Žiaľ, odchádzame domov sklamaní."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies