LM: PSG proti Chelsea o 450-tisíc eur, v hre ďalšie bonusy

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 08:46 • 2 min
LM: PSG proti Chelsea o 450-tisíc eur, v hre ďalšie bonusy

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St.-Germain si v prípade postupu do semifinále Ligy majstrov cez Chelsea zarobia nemalý finančný balík, ten sa ešte poriadne zväčší pri účasti vo finále. PSG sa snaží svojim hráčom ponúkať rovnocenné príjmy ako veľkí európski giganti Bayern Mníchov, Real Madrid, FC Barcelona či Manchester United.

slovakia

left justify in out

Trio Zlatan Ibrahimovič, Thiago Silva a Camara pri rokovaniach s majiteľmi klubu vybojovalo pre tím vysoké bonusy. Za postup do semifinále Ligy majstrov je odmena 450-tisíc eur. K tejto sume sa tím z Parku princov už pomaly priblížil, keďže prvý duel vyhral 3:1.

 

Ak by PSG získal Grand Slam - vyhral Ligu majstrov, Ligue 1 i Ligový pohár - potom by si každý člen mužstva polepšil o 1,45 milióna dolárov. V domácej najvyššej súťaži majú Parížania pohodlný náskok pred Monacom a titul by im nemal ujsť, za čo dostanú bonus 400-tisíc eur bez ohľadu na to, či je hráč členom základnej zostavy alebo tretím brankárom. PSG bojuje aj v domácom Ligovom pohári, kde majú futbalisti šancu polepšiť si "iba" o 50-tisíc eur. 

 

Najväčšie odmeny sú za Ligu majstrov. V prípade celkového úspechu poputuje na konto hráčov 1 milión eur. Za postup zo skupiny Parížanom pribudne na kontá po 100-tisíc eur, ďalších 150-tisíc dostanú za prebojovanie do štvrťfinále. S Chelsea hrajú o bonus vo výške 200-tisíc. Celkovo v prípade postupu medzi najlepšiu štvoricu príde na účty hráčov 450-tisíc eur. Miesto vo finále je ohodnotené ďalšími 250-tisícmi a za zisk trofeje je plus 300-tisíc. Ak by PSG vyhral finále, od UEFA by obdržal okolo 60 miliónov eur a z nich by pohodlne vyplatil hráčov i realizačný tím. Informácie zverejnil na svojom webe francúzsky denník Le Parisien. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies