LM: Prekonanie rekordu je Ronaldov osud, tvrdí Ancelotti

NETKY.SK • 5 November 2014, 09:10 • 2 min
LM: Prekonanie rekordu je Ronaldov osud, tvrdí Ancelotti

MADRID - Utorkový postup futbalistov Realu Madrid do osemfinále Ligy majstrov nevyšperkoval jeho ostrostrelec Cristiano Ronaldo prekonaním, resp. vyrovnaním historického rekordu v počte presných zásahov v tejto najprestížnejšej klubovej európskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Portugalský útočník päťkrát ohrozil bránku hostí, ale Simon Mignolet si so všetkými jeho strelami poradil. Ronaldo zatiaľ zostáva na méte 70 strelených gólov v Lige majstrov, Španiel Raúl ich má na konte o jeden viac.

 

"Snažil sa, strieľal, vymýšľal, kombinoval, ale brankár Mignolet vytiahol skvelé zákroky. Som si však istý, že skôr alebo neskôr ten rekord prekoná. Je to jeho osud,“ povedal o Ronaldovej snahe tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti. 

 

Dvadsaťdeväťročný rodák z ostrova Madeira Ronaldo nestrelil gól na klubovej úrovni v zápase, v ktorom nastúpil, prvý raz od 22. augusta, keď odohral iba polčas v odvetnom súboji Španielskeho superpohára proti Atléticu Madrid. Medzitým rozvlnil sieť dovedna 20-krát a jeden gól pridal aj v reprezentačnom drese v kvalifikačnom súboji ME 2016 proti Dánsku. V súvislosti s ohrozením gólového rekordu Raúla v LM je teraz na ťahu Lionel Messi. Argentínčan v službách FC Barcelona má na konte 69 gólov a ak v stredu pridá dva na ihrisku Ajaxu Amsterdam, vyrovná sa Raúlovi a predstihne Ronalda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies