LM: Polícia zadržala autobus Dortmundu, zápas sa začal s oneskorením

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 09:27 • 2 min
LM: Polícia zadržala autobus Dortmundu, zápas sa začal s oneskorením

MONAKO - Francúzska polícia zastavila autobus s futbalistami Borussie Dortmund pri odchode z hotela pred stredajším odvetným stretnutím štvrťfinále Ligy majstrov proti domácemu Monaku.

slovakia

left justify in out

"Polícia nenechala náš tímový autobus opustiť hotel asi dvadsať minút bez udania dôvodu," napísali predstavitelia Dortmundu na twitteri.

"Nevedeli sme, čo sa deje. Toto meškanie spôsobilo, že sme sa opäť nedokázali poriadne koncentrovať na futbal, aj keď sme sa na zápas dobre pripravili," povedal pre SkyTV pred výkopom tréner Dortmundu Thomas Tuchel. Začiatok stretnutia posunuli o päť minút, zástupcovia Európskej futbalovej únie(UEFA) ako dôvod uviedli "neskorý príchod mužstiev pre intenzívnu premávku".

 

Dortmund napokon podľahol Monaku 1:3, o góly zaznamenali  Reus (8. min) - Mbappé (3. min),  R. Falcao (17.) Valére Germain (81.) . Postupuje Monako.

 

Tri explózie minulý utorok poškodili okná na autobuse Borussie Dortmund cestou na prvý zápas štvrťfinále. Pri útoku utrpel zranenia stopér Marc Bartra, ktorý musel podstúpiť operáciu ramena a mimo hry môže byť až štyri týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona