LM: Polícia vyšetruje výtržnosti fanúšikov Galatasarayu Istanbul

NETKY.SK • 5 November 2014, 16:23 • 2 min
LM: Polícia vyšetruje výtržnosti fanúšikov Galatasarayu Istanbul

DORTMUND - Nemecká polícia začala vyšetrovanie výtržností, ktoré sa udiali počas utorkového zápasu Ligy majstrov medzi Borussiou Dortmund a tureckým Galatasarayom Istanbul.

slovakia

left justify in out

Polícia zatkla 21 výtržníkov a vyšetruje 700 tureckých fanúšikov pre podozrenie z pokusu o zabitie, porušenia zákona o výbušninách a porušenia zákona o zhromažďovaní. "Jasne sme naznačili, čo myslíme pod pojmom vyvodenie dôsledkov," cituje internetový portál focus.de slová policajného prezidenta Gregora Langa. "Boli ohrozené ľudské životy," dodal.
     

Rozhodca musel duel v druhom polčase na niekoľko minút prerušiť, pretože tureckí fanúšikovia hádzali pyrotechniku do susedných sektorov. Už pred zápasom sa zhromaždilo v centre mesta asi 1000 prívržencov Galatasarayu, kde zapaľovali pyrotechniku. Pri zásahu proti nim boli zranení dvaja príslušníci polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies