LM: Parížania nechcú hrať Mourinhovu hru o favoritovi: Šance sú 50:50

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 16:45 • 2 min
LM: Parížania nechcú hrať Mourinhovu hru o favoritovi: Šance sú 50:50

PARÍŽ - Tréner Paríža St. Germain sa nechce nechať zatiahnuť do verbálneho pozdvihovania ega s koučom londýnskej Chelsea Josem Mourinhom, ktorý francúzskeho majstra označil za favorita štvrťfinálovej vzájomnej konfrontácie futbalovej Ligy majstrov 2013/2014.

slovakia

left justify in out

"Nebudem hrať túto jeho hru. Mourinho je už raz taký. Veľmi rád rozpráva o kvalitách súpera, o tom, aký je silný. Je to súčasť taktiky. Ja sa k šanciam môjho mužstva na postup nebudem vyjadrovať. Viem len to, že chceme odohrať skvelé dva zápasy proti kvalitnému tímu, ktorý trénuje výborný tréner," vyhlásil kouč PSG Laurent Blanc na štvrtkovej tlačovej konferencii pred ligovým zápasom v Nice.
     

Blanc sa stretol s Mourinhom počas hráčskeho pôsobenia v FC Barcelona v sezóne 1996/1997, Portugalčan sa vtedy ako asistent Bobbyho Robsona zaúčal do trénerského remesla. "Je jedným z najlepších trénerov. Hovorím to preto, lebo si to myslím. Vyhral Ligu majstrov s Portom, Interom Miláno a dosiahol ďalšie veľké úspechy," povedal Blanc o Mourinhovi.
     

Brankár parížskeho tímu Salvatore Sirigu si taktiež myslí, že Mourinho vedome favorizuje protivníka. Robí tak preto, aby svoje mužstvo zbavil tlaku a preniesol ho na súpera. "Povedal, že sme favoritmi, ale ja si to nemyslím. Šance sú 50:50," vyhlásil Sirigu.
     

Prvý zápas PSG - Chelsea je na programe v stredu 2. apríla v Parku princov, odveta sa uskutoční 8. apríla na londýnskom Stamford Bridge.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies