LM: Paríž SG proti Barcelone bez nedoliečeného Ibrahimoviča

NETKY.SK • 29 September 2014, 15:36 • 2 min
LM: Paríž SG proti Barcelone bez nedoliečeného Ibrahimoviča

PARÍŽ - Zranený švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič nebude môcť nastúpiť v utorkovom zápase futbalovej Ligy majstrov 2014/2015, v ktorom jeho Paríž St. Germain privíta doma FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Ibrahimovič pre problémy s pätou vynechal posledné dva ligové zápasy s SM Caen (2:0) a Toulouse (1:1). V prvom kole F-skupiny LM Parížania remizovali na ihrisku Ajaxu Amsterdam 1:1, Barcelona zdolala doma APOEL Nikózia 1:0.
     

"Skúšal to dnes ráno, ale realita je taká, že musíme nastúpiť bez neho. Nebude to jednoduché, mali sme problémy aj v minulej sezóne, keď chýbal," povedal tréner PSG Laurent Blanc. Bez Ibrahimoviča v zostave vyhral tím z hlavného mesta Francúzska len 40 percent zápasov. Parížu sa v úvode sezóne nedarí, keď remizoval šesť z deviatich zápasov.
     

Na poste stredného útočníka tak nastúpi pravdepodobne uruguajský zakončovateľ Edinson Cavani, ktorý sa pokúsi prvýkrát v sezóne prekonať obranu Barcelony. Katalánci zatiaľ neinkasovali ani jeden gól. Cavani však nemá takú formu ako v Neapole, kde strelil 78 gólov v 104 zápasoch a zatiaľ nepotvrdzuje svoje kvality. Paríž ho v lete kúpil za 64 miliónov eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona