LM: PAOK blízko skupinovej fázy, Stochov gól možno historický

NETKY.SK • 26 August 2013, 13:34 • 2 min
LM: PAOK blízko skupinovej fázy, Stochov gól možno historický

SOLÚN - Slovenský futbalový krídelník Miroslav Stoch minulý týždeň strelil v drese gréckeho PAOK Solún dôležitý gól na pôde Schalke 04 (1:1) v rámci prvého zápasu play-off Ligy majstrov. Ak sa podarí napokon klubu z Peloponézskeho polostrova postúpiť do skupinovej fázy, pôjde zrejme o najvýznamnejší presný zásah 23-ročného nitrianskeho rodáka v doterajšej kariére.

slovakia

left justify in out

Odveta je na programe v utorok 27. augusta v Solúne so začiatkom o 20.45 h SELČ, pre disciplinárny trest ju však odohrajú bez prítomnosti divákov. "Podstatné bude dokončiť začatú prácu, nenechať si prejsť šancu pomedzi prsty. Myslím si, že môj gól v Gelsenkirchene bol dôležitý. Bol by som o to radšej, keby sa stal historickým," citovala stránka paokweb.gr Stochove slová pre nedeľňajšie vydanie denníka Vima.

PAOK by sa v prípade postupu prvýkrát vo svojej histórii prebojoval do skupinovej fázy najprestížnejšej európskej klubovej súťaže. "Výsledok z prvého zápasu je dobrý. Tlak je teraz na Schalke, musia skórovať. Majú však skúsené mužstvo, ktoré vie, ako sa vyrovnať s takýmito situáciami," dodal kmeňový hráč tureckého Fenerbahce Istanbul, ktorý je v Solúne na ročnom hosťovaní.

Solúnčania skončili v 3. predkole Ligy majstrov na štíte ukrajinského Metalistu Charkov (0:2 /d/, 1:1 /v/), no pre dištanc zo strany Športového arbitrážneho súdu (CAS) v Lausanne sa dostali späť do hry. Dôvodom vylúčenia Metalistu je päťročný trest pre športového riaditeľa klubu Jevgena Krasnikova, ktorý sa podieľal na ovplyvnení výsledku duelu medzi Charkovom a mužstvom Karpaty Ľvov z apríla 2008.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies