LM: Nesmieme sa v Barcelone správať ako školáci, upozornil obranca Ajaxu

NETKY.SK • 16 September 2013, 16:42 • 2 min
LM: Nesmieme sa v Barcelone správať ako školáci, upozornil obranca Ajaxu

AMSTERDAM - Hráči Ajaxu Amsterdam by asi mali pred stredajším zápasom Ligy majstrov na ihrisku španielskeho giganta FC Barcelona odovzdať svoje mobilné telefóny. Myslí si to obranca holandského futbalového šampióna Niklas Moisander, ktorý sa obáva, aby sa jeho spoluhráči v Katalánsku nesprávali ako vystrašení školáci.

slovakia

left justify in out

"Vlani to bolo trošku trápne, keď si hráči pred zápasom s Realom Madrid fotili a natáčali štadión Santiaga Bernabeua," povedal fínsky reprezentant v službách Ajaxu pre holandský denník De Telegraaf. "Toto nemôžete robiť. Samozrejme, že je prípustné užívať si atmosféru, ale nesmiete tam stáť ako školáci."

Ajax v decembri minulého roka prehral v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku Realu Madrid vysoko 1:4. "Nesmieme ukázať príliš veľa rešpektu alebo hrať opatrne. Keď sa budeme báť, určite prehráme. V Barcelone sa musíme prezentovať ako profesionáli, poriadne si urobiť svoju robotu a skúsiť niečo dosiahnuť," dodal 27-ročný Moisander.

V širšom kádri úradujúceho holandského majstra je aj talentovaný slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona