LM: Nemecká polícia nepustila do Francúzska 11 chuligánov Bayeru

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 18:03 • 2 min
LM: Nemecká polícia nepustila do Francúzska 11 chuligánov Bayeru

AACHEN - Pohraničná polícia v nemeckom Aachene zadržala skupinu 11 futbalových fanúšikov Bayeru Leverkusen, ktorí mali v pláne vycestovať na odvetné stretnutie osemfinále Ligy majstrov 2013/2014 do Paríža.

slovakia

left justify in out

Pri osobnej prehliadke našli muži zákona kukly, pyrotechniku, chrániče zubov a slzný plyn.
      

Z dôvodu podozrenia, že ide o chuligánov, ktorí chceli vo Francúzsku vyvolávať fyzické strety a bitky, skupine zamietli opustiť územie Nemecka. Ako informovala agentúra DPA, na jedného z jedenástich mužov bol aj vydaný zatykač. Celkovo policajti podrobili osobným prehliadkam až 800 z predpokladaného počtu 2200 fanúšikov Bayeru, ktorí cestovali na stredajší duel na ihrisku Paríž St. Germain.
      

Pred prvým zápasom, ktoré vyhralo PSG v Leverkusene 4:0 a prakticky rozhodlo o svojom postupe do štvrťfinále, nepustila do Nemecka francúzska polícia až tri autobusy parížskych chuligánov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona