LM: Napätie v Bayerne, po 40 rokoch v klube skončil lekár Müller-Wohlfahrt

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 07:24 • 2 min
LM: Napätie v Bayerne, po 40 rokoch v klube skončil lekár Müller-Wohlfahrt

MNÍCHOV - Po 40 rokoch pôsobenia v nemeckom futbalovom gigante Bayerne Mníchov skončil v jeho službách jeho legendárny klubový lekár Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Podľa informácie agentúry DPA sa lekár rozhodol s okamžitou platnosťou opustiť Bavorov, pričom tento krok zdôvodnil "naštrbenou dôverou".

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatdvaročný lekár končí po stredajšej prehre nemeckého majstra v úvodnom štvrťfinále Ligy majstrov 2014/2015 v Porte 1:3. "Po zápase Ligy majstrov sa hodila najväčšia zodpovednosť za prehru na lekárske oddelenie klubu z dôvodov, ktoré nechápeme," citovala DPA doktora bez poskytnutia ďalších detailov.

 

Bayern trápia viaceré zranenia, k dispozícií preto nie sú Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben, Franck Ribery či David Alaba. Z klubovej kuchyne už skôr prenikli informácie o nezhodách medzi Müllerom-Wohlfahrtom, ktorý je aj lekár nemeckej reprezentácie, so španielskym trénerom Pepom Guardiolom. Müller-Wohlfahrt odchádza z Bayernu po takmer 40 rokoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies