LM: Na duel Trenčín - Steaua sa predalo už 5-tisíc vstupeniek

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 18:06 • 2 min
LM: Na duel Trenčín - Steaua sa predalo už 5-tisíc vstupeniek

BRATISLVA - Futbalisti AS Trenčín nastúpia v utorok 14. júla o 20.30 h na trávniku v Žiline na prvé stretnutie 2. predkola Ligy majstrov proti Steaue Bukurešť. Necelý týždeň pred týmto súbojom proti 26-násobnému rumunskému šampiónovi je vypredaná už približne polovica štadióna pod Dubňom s kapacitou 10 700 divákov. K dispozícii zostáva ešte cca 5000 lístkov.

slovakia

left justify in out

"Potešilo nás, že prakticky za štyri dni sme dokázali predať približne 5000 vstupeniek. Predpredaj pokračuje a my veríme, že pred zápasom zostanú pokladnice žilinského štadióna zatvorené. Znamenalo by to, že duel sa nám podarilo vypredať," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová PR manažéra a hovorcu klubu AS Trenčín Martina Galajdu.

 

Na trenčianskom webe sa ďalej uvádza, že záujemcovia si môžu vstupenky zakúpiť na všetky tribúny. Na tribúny "západ" a "východ" sú lístky za 15 eur, na tribúny "juh" a "sever" (za bránky) je cena 12 eur. Ultras sektor AS Trenčín umiestnia na južnej tribúne v sektore C. K dispozícii sú aj VIP vstupenky na západnú tribúnu za 40 eur, ktoré zahrňujú v cene aj kompletné bufetové občerstvenie.

 

Vstupenky na budúcotýždňový duel 2. predkola LM sa dajú kúpiť v pokladnici trenčianskeho štadióna (tribúny "západ" a "juh") oproti krytej plavárni alebo prostredníctvom siete Ticketportal (tribúny "východ" a "sever"). Pokladnica štadióna je otvorená v pracovných dňoch od 9.00 do 12.00 h a od 13.00 do 17.00 h, v sobotu predpoludním v čase 9.00 - 12.00 h.

 

AS Trenčín organizuje aj autobusovú dopravu na zápas do Žiliny, odchod od futbalového štadióna je v deň stretnutia v utorok 14. júla o 17.00 h. Cena spiatočného cestovného lístka je 5 eur. "Pri návrate do Trenčína budú autobusy zachádzať cez Trenčiansku Teplú a Opatovú alebo cez Nemšovú a Skalku nad Váhom," dopĺňa informácia na internetovej stránke trenčianskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies