LM: Mourinho sa pre Costu hnevá na Španielov

NETKY.SK • 20 Október 2014, 11:05 • 2 min
LM: Mourinho sa pre Costu hnevá na Španielov

LONDÝN - Tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho nechal oddychovať Diega Costu v sobotňajšom ligovom stretnutí s Crystal Palace a pravdepodobne nevyužije jeho služby ani v utorok v Lige majstrov proti Mariboru.

slovakia

left justify in out

Už dávnejšie Portugalčan vyhlásil, že Costa vzhľadom na problémy so zadným stehenným svalom zvládne nanajvýš jedno stretnutie týždenne. Za španielsku reprezentáciu odohral v priebehu štyroch dní najskôr kompletný žilinský súboj so Slovenskom a potom 82 minút v Luxembursku. Mourinho to nedokáže prehltnúť.

"Možno raz bude hrať aj za môj tím, keď mu to plnenie reprezentačných povinností dovolí. Myslím si, že v polovici novembra bude v ideálnej forme, môže znova hrať za Španielsko. O tom nepochybujem," neodpustil si kouč Londýnčanov sarkastický tón po víťazstve 2:1 nad Crystal Palace. Costu zastúpil v útoku Loic Rémy, v Lige majstrov by mohol dostať šancu Didier Drogba. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies