LM: Mourinho sa hneval na rozhodcu Orsata, bránil Hazarda

NETKY.SK • 6 November 2014, 11:15 • 2 min
LM: Mourinho sa hneval na rozhodcu Orsata, bránil Hazarda

MARIBOR - Futbalisti Chelsea neprehrali ani šestnásty súťažný zápas v sezóne 2014/2015, tréner José Mourinho sa však po skončení súboja v Maribore (1:1) veľmi hneval na prvopolčasový výkon svojich zverencov, ale aj na talianskeho rozhodcu Daniela Orsata.

slovakia

left justify in out

Kouč a muž v čiernom majú za sebou už viacero ostrejších výmen, Orsato dvakrát vykázal Mourinha z lavičky počas jeho pôsobenia v Interi Miláno. Portugalského trénera rozčertil verdikt rozhodcov, ktorí neuznali gól Diega Costu v druhom polčase pre údajný ofsajd Cesca Fábregasa. "Dnes sme dali dva veľmi pekné góly. Druhý však rozhodca neuznal, aj keď to bol čistý zásah. Normálne by sme mali s dvoma gólmi vyhrať. Akceptujeme to a musíme pochváliť skvelú atmosféru na tribúnach a nadšenie domácich hráčov. Pre ľudí to bol fantastický večer, Maribor dal do zápasu všetko. Bojoval, mal fantastického brankára. Rozhodcovia však na rozdiel od hráčov nemali dobrú noc," rypol si Mourinho. 

 

Kouča Chelsea nepotešil výkon jeho zverencov v prvom polčase. Cez prestávku preto vystriedal Andrého Schürrleho a Williana, ktorých nahradili Diego Costa s Oscarom. "Nie som nadšený z hry môjho tímu počas prvých 45 minút. Hrali sme zle, zaplatili sme za to, domácim sa podarilo držať výsledok 0:0. Zmeny som urobil s presvedčením, že sa tím zlepší. Mal som pravdu, druhý polčas bol už oveľa lepší," uviedol Mourinho. Londýnčania boli napokon blízko k víťazstvu, krátko po neuznanom Costovom góle nepremenil Eden Hazard pokutový kop. "Bol najlepším hráčom na ihrisku. Stáva sa, že hráč nedá penaltu. Po takomto výkone môže zlyhať pri jedenástke, ale stále bude najlepším hráčom môjho tímu," doplnil Mourinho. 

 

Maribor išiel v 50. min do vedenia po peknej krížnej strele Ibraimiho, v 73. min vyrovnal bývalý košický futbalista Nemanja Matič. Chelsea je krok od postupu, v tabuľke G-skupiny je prvá s ôsmimi bodmi, druhé Schalke stráca tri body. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona