LM: Mourinho po remíze v Kyjeve hromžil na slovinského rozhodcu Skominu

NETKY.SK • 21 Október 2015, 09:26 • 2 min
LM: Mourinho po remíze v Kyjeve hromžil na slovinského rozhodcu Skominu

KYJEV - Jose Mourinho opäť vypenil. Kouč futbalistov londýnskej Chelsea sa tentokrát "obul" do slovinského rozhodcu Damira Skominu. Ten totiž v dueli Ligy majstrov na pôde Dynama Kyjev neodpískal v prospech hostí pokutový kop. Mourinho v pozápasovom rozhovore pre britskú televíznu stanicu BT Sport uviedol, že Skomina pískal slabo a naivne, pričom ho prirovnal k juhoafrickému ragbyovému arbitrovi Craigovi Joubertovi.

slovakia

left justify in out

Neskôr svoju kritiku zmiernil. "Nerozhodoval zle, až na neodpískanú jedenástku. Sergij Rybalka v prvom polčase jasne fauloval Cesca Fabregasa, no Skomina nechal pokračovať v hre. Spravil podobnú chybu ako na MS v ragby Joubert, ktorý odpískal proti Škótom penaltu a pripravil ich o postup do semifinále. Celé Škótsko teraz plače," uviedol Mourinho, ktorý si minulý týždeň od Anglickej futbalovej asociácie FA vyslúžil pokutu 50.000 libier za kritiku rozhodcu v zápase so Southamptonom.

 

Dinamo po remíze s FC Porto nedokázalo doma naplno bodovať ani proti ďalšiemu konkurentovi v boji o postup do osemfinále, tréner Sergij Rebrov však nehádže flintu do žita. "Domáce remízy proti Portu a Chelsea považujem za solídne výsledky. Teraz musíme získať nejaké body na Stamford Bridge a na portugalskej pôde. Rovnako ako v neúspešnom ligovom súboji proti Šachtaru Doneck našich útočníkov nebolo príliš vidieť, no pevne dúfam, že už v ďalšom dueli sa strelecky prebudia," zdôraznil Rebrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies