LM: Mourinho je nadšený výkonom svojho mužstva v Moskve

NETKY.SK • 28 September 2017, 10:21 • 2 min
LM: Mourinho je nadšený výkonom svojho mužstva v Moskve

Moskva - Jasným triumfom hostí sa skončil stredajší duel A-skupiny Ligy majstrov medzi CSKA Moskva a Manchestrom United. "Červení diabli" si zapísali poľahky do tabuľky tri body po víťazstve 4:1.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Joseho Mourinha začali napĺňať papierové predpoklady už v štvrtej minúte, po centri Anthonyho Martiala skóroval hlavičkou Romelu Lukaku. Francúzsky útočník si po asistencii pripísal na svoje konto aj gól, v 19. minúte sa presadil z jedenástky. Vynikajúcu úvodnú polhodinku uzatvoril Lukaku, v 27. minúte sa presadil po chybe v defenzívnych radoch, z tesnej blízkosti nemal problém upraviť už na 3:0.

 

"Mourinho ma prekvapil formáciou. Dal som nejaké inštrukcie, keď som uvidel, že budú hrať s troma zadákmi. To však nemalo žiaden efekt, nechali sme im priveľa priestoru, vytvorili si množstvo šancí. Robili sme tiež chyby po stratách lopty. Je alarmujúce, že sme inkasovali také ľahké góly na takejto úrovni," zhodnotil zápas tréner CSKA Moskva Viktor Gončarenko.

 

Hosťom sa podarilo v druhom polčase ešte navýšiť skóre, pokus Martiala v 57. minúte ešte Akinfejev vyrazil, ale obrana CSKA zabudla na Henricha Mchitarjana. Moskovčanom sa podarilo už len skorigovať prehru, v 90. minúte sa presadil Konstantin Kučajev. "Začali sme veľmi dobre. Myslím si, že sme ich prekvapili s našim prístupom, rýchlo sme rozhodli o zápase. Nevyzerali tak dobre, ako obvykle, ale o to sme sa pričinili my. Sú pred nami ešte štyri stretnutia, ale začali sme vo veľkom štýle," vyjadril sa pre uefa.com Mourinho.

 

Manchester United má v novej sezóne výbornú formu, naposledy prehral 8. augusta, keď podľahol v Európskom Superpohári Realu Madrid 1:2. Po dvoch zápasoch LM je na čele A-skupiny s plným počtom šiestich bodov. "Toto bola najlepší výkon proti CSKA Moskva pod mojím vedením. Bol som tu ako tréner Chelsea, Interu a Realu Madrid, ale ani v jednom prípade sme nehrali tak dobre ako dnes," dodal portugalský kouč pre oficiálnu klubovú webstránku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona