LM: Moravčík neverí v postup Celticu cez Legiu Varšava

NETKY.SK • 6 August 2014, 14:35 • 2 min
LM: Moravčík neverí v postup Celticu cez Legiu Varšava

GLASGOW - Slovenská legenda škótskeho futbalového klubu Celtic Glasgow Ľubomír Moravčík neočakáva prienik svojho niekdajšieho zamestnávateľa do play-off Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Celtic prehral minulý týždeň v prvom zápase 3. predkola LM na pôde poľskej Legie Varšava 1:4 a na postup musí v stredajšej domácej odvete streliť minimálne tri góly.

 

"Neverím, že sa hráčom Celticu podarí postúpiť. V prvom zápase prehrali príliš vysoko. Veľa toho o Legii nemôžem povedať, ale viem, že je to bohatý klub s dobrým rozpočtom, pekným štadiónom a vynikajúcimi fanúšikmi. Poľská liga je silnejšia ako škótska, preto ma neprekvapí, ak Legia postúpi," cituje Slováka portál eurosport.onet.pl. 

 

Moravčík si myslí, že by sa Legia mohla predrať až do hlavnej fázy LM. "Je to reálne, ale veľa bude závisieť od toho, na koho by narazili ďalej. Ak by napríklad Legia natrafila na Spartu Praha, bolo by to 50 na 50. Želám im úspech. V minulosti som sa stretával s viacerými poľskými hráčmi ako Piotr Swierczewski či Roman Kosecki, ktorého syn Jakub hrá teraz za Legiu. Nech žije Poľsko," uzavrel 49-ročný rodák z Nitry, ktorý za Celtic hrával v rokoch 1998 až 2002. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies