LM: Messi tvrdí: Pred odvetou v Mníchove nemôžeme lietať v oblakoch

NETKY.SK • 7 Máj 2015, 10:24 • 2 min
LM: Messi tvrdí: Pred odvetou v Mníchove nemôžeme lietať v oblakoch

BARCELONA - Iba jedinému tímu sa vo vyraďovačke futbalovej Ligy majstrov podarilo v odvete zmazať trojgólové manko. Deportivo La Coruňa v sezóne 2003/2004 po prehre 1:4 s AC Miláno zvíťazilo na domácej pôde 4:0 a postúpilo do ďalších bojov. Na husársky kúsok galícijského tímu sa vynasnaží nadviazať Bayern Mníchov, ktorý v úvodnom semifinále prehral na pôde Barcelony 0:3.

slovakia

left justify in out

Dvojgólový hrdina "Kataláncov" Lionel Messi tvrdí, že bundesligový šampión v Alianz aréne nepredá kožu lacno. "Nemecké tímy sú vždy tvrdým orieškom, či už na reprezentačnej úrovni alebo v klubových súťažiach. V úvodnom zápase sme dosiahli veľmi dobrý výsledok, no pred odvetou nemôžeme lietať v oblakoch. Do Mníchova nesmieme cestovať s prehnaným sebavedomím," citovala agentúra DPA slová Messiho, ktorý je so 77 gólmi najlepším strelcom v histórii LM.

 

Bayern na Nou Campe dlho odolával, po úvodnom inkasovanom góle sa však jeho plány uhrať úspešný výsledok zrútili ako domček z karát. "Mali sme šťastie, že sme v priebehu troch minút strelili dva góly. Hlavne ten prvý bol veľmi dôležitý, preto som ho prežíval veľmi emotívne. Neinkasovali sme ani raz, čo sa v pohárovej Európe vždy ráta," dodal argentínsky kanonier.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona