LM: Manchester United v Eindhovene zrejme bez Rooneyho

NETKY.SK • 14 September 2015, 10:28 • 2 min
LM: Manchester United v Eindhovene zrejme bez Rooneyho

MANCHESTER - Útočník Wayne Rooney zo zdravotných dôvodov zrejme vynechá utorňajší zápas anglického klubu Manchester United na trávniku holandského PSV Eindhoven v 1. kole bojov v B-skupine hlavnej fázy futbalovej Ligy majstrov 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Čerstvý historický rekordér reprezentácie Anglicka podľa počtu strelených gólov Rooney absentoval v sobotňajšom šlágri 5. kola najvyššej ostrovnej dlhodobej súťaže Premier League proti FC Liverpool (3:1) a jeho nútená pauza sa tým asi neskončila.

"Nemyslím si, že v Eindhovene bude hrať, jeho zranenie si vyžaduje kurírovanie. Je pre nás dôležitým hráčom a ja nechcem riskovať, preto nehral proti Liverpoolu. Do utorka ešte zostáva čas, podľa mňa to však napokon nepôjde, možno s ním budeme môcť rátať už proti Southamptonu," citoval web Sky Sports holandského kormidelníka ManUtd Louisa van Gaala.

Dvadsaťdeväťročný autor 50 zásahov v najcennejšom drese Rooney utrpel zranenie zadného stehenného svalu počas tréningového procesu v Carringtone. Prvú šancu v základnej zostave "červených diablov" pravdepodobne na pôde PSV dostane mladík Anthony Martial, ktorý v sobotu ako striedajúci hráč pečatil na Old Trafforde ligový triumf nad Liverpoloom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona