LM: Liverpool prehral, Balotelli nezatlieskal fanúšikom

NETKY.SK • 2 Október 2014, 11:00 • 2 min
LM: Liverpool prehral, Balotelli nezatlieskal fanúšikom

BAZILEJ - Futbalisti FC Liverpool odišli v stredu zo Sant Jakob Parku v Bazileji s prehrou 0:1 a tréner domácich Paulo Sousa po zápase povedal, že jeho zverenci mohli zvíťaziť aj vyšším rozdielom. Okrem štvrtej prehry v sezóne priaznivcov anglického vicemajstra nepotešil ani útočník Mario Balotelli.

slovakia

left justify in out

Ten po zápase nereagoval na pokyn trénera Brendana Rodgersa, aby sa potleskom poďakoval fanúšikom "The Reds", ktorí merali cestu do Bazileja na 2. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov. Dvadsaťštyriročný Talian sa nepridal k ostatným hráčom a pobral sa tunelom čo najskôr preč z trávnika. Britské média si okrem iného všimli, že Balotelli, ktorý prišiel na Anfield Road v auguste z milánskeho San Sira za 16 miliónov libier, nemal v zápase ani jeden dotyk s loptou vo vnútri pokutového územia súpera.

 

"Mario sa možno vrátil neskôr, aby sa poďakoval fanúšikom," snažil sa zmierniť celú situáciu tréner Brendan Rodgers na portáli Daily Mail. Ten však zároveň informuje o tom, že Balotelli bol prvý osprchovaný a chvíľu sám sedel v autobuse, kým čakal na ostatných hráčov. "Počas celého stretnutia Mario pracoval tvrdo, ale výsledok je pre nás, pochopiteľne, sklamaním. Bazilej má kvalitné mužstvo, ktorému sa proti anglickým tímom zvykne dariť. To však nie je pre nás ospravedlnenie. V tomto dueli sme neukázali dostatočnú hernú intenzitu," dodal Rodgers. 

 

Kapitán hostí Steven Gerrard zhodnotil súboj, v ktorom odohral plných 90 minút aj slovenský obranca Martin Škrtel, pre server Európskej futbalovej únie (UEFA) takto: "Aj sme si utvorili šance, ale boli sme málo nebezpeční. Treba priznať, že v tomto zápase sme boli až tí druhí najlepší. Súper sa viac pobil o víťazstvo." Domáci kormidelník Paulo Sousa bol spokojný: "Dobre sme bránili a vpredu si utvárali šance. Áno, mohli sme zvíťaziť aj jednoznačnejšie." 

 

Na čele B-skupiny je obhajca trofeje v LM Real Madrid, ktorý uspel naplno aj v druhom zápase. Na trávniku bulharského Razgradu zvíťazil 2:1. Liverpool a Bazilej majú po 3 body, Razgrad je bez bodu posledný. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona