LM: Let Bayernu do Londýna priniesol drámu na palube

NETKY.SK • 19 Február 2014, 15:54 • 2 min
LM: Let Bayernu do Londýna priniesol drámu na palube

MNÍCHOV - Po štarte skolaboval jeden z pasažierov, o muža sa postarali lekári "Bavorov" Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt a Roland Schmidt.

slovakia

left justify in out

Letecký presun futbalistov nemeckého klubu Bayern Mníchov do Londýna na stredajší prvý zápas osemfinále Ligy majstrov proti miestnemu Arsenalu sprevádzala dráma na palube. Po štarte totiž skolaboval jeden z pasažierov. O muža sa postarali lekári "Bavorov" Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt a Roland Schmidt. Zaviedli mu infúziu a vykonali ďalšie záchranárske procedúry v zadnej časti stroja v improvizovane utvorenom súkromí. Po konzultácii s posádkou napokon padlo rozhodnutie pokračovať do pôvodnej destinácie namiesto núdzové pristátia. V britskej metropole už bola pripravená záchranka. Podľa informácií Bildu išlo o stav, ktorý spôsobil vysoký tlak. Pacienta hospitalizovali a je mimo ohrozenia života.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies