LM: Kuciak hráčom zápasu, diváci po ňom hádzali predmety

NETKY.SK • 22 August 2013, 09:48 • 2 min
LM: Kuciak hráčom zápasu, diváci po ňom hádzali predmety

BUKUREŠŤ - Druhýkrát v priebehu týždňa zavítal slovenský futbalový brankár Legie Varšava Dušan Kuciak do Bukurešti.

slovakia

left justify in out

Kým minulý týždeň sa do bránky reprezentačného mužstva pri remíze s Rumunskom 1:1 nedostal, v stredu prispel k rovnakému výsledku svojho zamestnávateľa v prvom zápase play-off Ligy majstrov 2013/2014 na pôde tamojšieho klubu Steaua.  Legia si tak pred budúcotýždňovou odvetou vytvorila výbornú východiskovú pozíciu pre postup do skupinovej fázy európskeho pohára číslo jeden. Poľský futbal nemal v skupinovej fáze LM zastúpenie dlhých 17 rokov, naposledy sa to podarilo Widzewu Lodž ešte v sezóne 1996/97.

Poľské médiá dokonca označili Kuciaka za muža zápasu, pretože viacerými dôležitými zákrokmi "držal nad vodou vlajku Legie". To zrejme nezniesli priaznivci domácich, ktorí v druhom polčase hádzali na slovenského gólmana viacero predmetov. "Nemôžem sa k tomu vyjadriť. Zatiaľ k tomu nepoviem nič. V momentoch, keď po mne niečo hádzali, som bol trochu nervózny, ale inak som bol po celý čas koncentrovaný. Spoluhráč Dominik Furman mi hovoril, že keď zahrával rohový kop, hádzali po ňom dokonca vajcia. "Uhrali sme tu dobrý výsledok a to je dôležité. Stále sme však iba v polovici cesty, čaká nás náročná odveta. Nemyslím si, že Steaua bola lepšia. Hrali sme svoju hru. Po tom, akú hru sme predvádzali pred koncom prvého polčasu, som si bol istý, že v Bukurešti neprehráme," vyhlásil Kuciak tesne po záverečnom hvizde rozhodcu pre portál sport.pl. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies