LM: Hubočanov Zenit sa teší z postupu do skupinovej fázy

NETKY.SK • 29 August 2013, 07:31 • 2 min
LM: Hubočanov Zenit sa teší z postupu do skupinovej fázy

BRAITSLAVA - V stredajších odvetných zápasoch play off si vybojovali postup do skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014 futbalisti Zenitu Petrohrad, AC Miláno, Viktorie Plzeň, Realu Sociedad San Sebastian a Celticu Glasgow.

slovakia

left justify in out

Do skupinovej fázy sa tak súčasne kvalifikovali aj piati slovenskí legionári - Tomáš Hubočan zo Zenitu Petrohrad a kvarteto Marek Bakoš, Marián Čišovský, Michal Ďuriš a Matúš Kozáčik z Viktorie Plzeň. Žreb skupinovej fázy LM je na programe vo štvrtok 29. augusta o 17.45 h v Monaku. 

Zenit Petrohrad - FC Pacos Ferreira 4:2 (1:0)
Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan sa môže tešiť z postupu do skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014. Jeho tím Zenit Petrohrad totiž s prehľadom zvíťazil aj v stredajšej barážovej odvete nad portugalským tímom FC Pacos Ferreira 4:2. Obranca Hubočan v odvetnom stretnutí odpočíval na lavičke náhradníkov.

Futbalisti ruského tímu išli do odvety s rozvahou a vedomím, že len športový zázrak ich môže pripraviť o postup. V prvom stretnutí totiž vyhrali na ihrisku súpera 4:1. V odvete v Petrohrade potrebovali na otvorenie skóre polhodinu. Smolnikov unikol po ľavej strane, našiel portugalského spoluhráča Dannyho, ktorý po krátkej finte vypálil presne do siete. V úvode druhého dejstva úradoval opäť Danny, keď preloboval bezmocného brankára Degru. V 66. minúte po rýchlom brejku usmernil Aňjukovov center hlavou do siete Bucharov a bolo už 3:0. Potom prišla blesková odpoveď hostí, po strele z 25 m skóroval Manuel Jose - 3:1. Lenže v 78. minúte bezpečne premenil pokutový kop striedajúci Aršavin a v otvorenom zápase uzavrel skóre duelu na 4:2 Carlao.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies