LM: Hamšík nepovažuje súperov Neapola za absolútnu špičku

NETKY.SK • 30 August 2013, 09:49 • 2 min
LM: Hamšík nepovažuje súperov Neapola za absolútnu špičku

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík v službách talianskeho SSC Neapol sa predstaví s klubovými spoluhráčmi v F-skupine skupinovej fázy Ligy majstrov 2013/2014.

slovakia

left justify in out

"Budú to zaujímavé zápasy," povedal 26-ročný ofenzívny stredopoliar pre svoj oficiálny web. Súpermi Neapola budú anglický zástupca Arsenal Londýn, francúzsky Olympique Marseille a finalista predchádzajúceho ročníka LM Borussia Dortmund z Nemecka. "Nedostali sme ani jedno mužstvo, ktoré patrí k absolútnej svetovej špičke. Skupinu by som charakterizoval tak, že bude atraktívna a vyrovnaná," dodal nový kapitán "parnetopei". 

Odchovanec Jupie Podlavice Hamšík charakterizoval jednotlivých súperov Neapola v Lige majstrov. "S Arsenalom sme nedávno hrali, anglické tímy sú vynikajúce. Francúzska liga išla úrovňou nahor, čoho dôkazom je sila Paríža St. Germain, Monaka či práve Marseille. O Dortmunde netreba veľa hovoriť, veď je to finalista uplynulého ročníka Ligy majstrov. Dlhé roky patrí k špičke v nemeckej bundeslige a na jeho domáce zápasy chodí 80-tisíc fanúšikov," podotkol bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies