LM: Flamini nenastúpi proti Borussii Dortmund

NETKY.SK • 21 Október 2013, 15:52 • 2 min
LM: Flamini nenastúpi proti Borussii Dortmund

LONDÝN - Stredopoliar londýnskeho Arsenalu Mathieu Flamini vynechá utorňajší domáci zápas vo futbalovej Lige majstrov proti Borussii Dortmund. Informoval o tom tréner anglického klubu Arséne Wenger s dôvetkom, že jeho francúzsky krajan utrpel slabší otras mozgu.

slovakia

left justify in out

Flamini nedohral sobotňajší ligový duel proti Norwichu City (4:1), odstúpil z neho už v 37. min. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar v pondelok trénoval s klubovými spoluhráčmi, ale nie je dostatočne fit, aby mohol nastúpiť v utorok na Emirates Stadium. "Flamini napreduje, normálne sa pripravoval so spoluhráčmi, ale nenastúpi proti Dortmundu. V takýchto situáciách existuje päťdňová skúšobná doba a my ju dodržíme. Pri otrase mozgu sa neoplatí riskovať, lekár nám odporučil, aby radšej ešte nehral súťažný zápas a my budeme rešpektovať jeho radu," vyhlásil Wenger na tlačovej konferencii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona