LM: Fenerbahce so Stochom o postup na neutrálnej pôde vo Ľvove

NETKY.SK • 4 August 2015, 13:10 • 2 min
LM: Fenerbahce so Stochom o postup na neutrálnej pôde vo Ľvove

ĽVOV - Minulotýždňové úvodné stretnutie tretieho predkola futbalovej Ligy majstrov 2015/2016 medzi Fenerbahce Istanbul a Šachtarom Doneck sa na tureckej pôde skončilo bezgólovou remízou.

slovakia

left justify in out

Stredajšia odveta, ktorá má výkop o 20.45 h SELČ na neutrálnom štadióne vo Ľvove na západe Ukrajiny, teda bude maximálne otvorená. Po postupe do play-off LM túži aj slovenský reprezentačný krídelník Miroslav Stoch obliekajúci si dres Fenerbahce.

 

"Bol to už pohárový boj, takže prvoradým cieľom bolo neinkasovať, čo sa nám podarilo. Iste, boli by sme vďační aj za víťazstvo 1:0, ale všetko naďalej zostáva otvorené. O postupe sa rozhodne v odvete a my do toho určite dáme sto percent," povedal 25-ročný nitriansky odchovanec pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej agentúry fsagency.eu. Stoch vybehol v Istanbule na záverečných desať minút druhého polčasu: "Išlo o skvelý zápas, chýbali mu len góly. Škoda, pretože atmosféra bola perfektná a zásah by ju ešte väčšmi vybičoval. Musíme sa však už koncentrovať na stredu, tá rozhodne o všetkom." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona